Hamrende fuld nordmand mister Volvo

Foto: Rigspolitiet/PR

En 46-årig norsk mand kørte mandag aften i grøften i Sindal. Nu har politiet beslaglagt hans Volvo med henblik på konfiskation.

Mandag aften havde en 46-årig norsk mand fået alt for meget at drikke. Alligevel valgte han at sætte sig bag rattet af sin Volvo. Det vides ikke, hvor manden begyndte køreturen eller hvor han skulle hen, men han kom i hvert fald ikke længere end til Hjørringvej ved Sindal.

Eller nærmere bestemt til en grøft på omtalte vej. Her havde han plantet Volvoen, kunne politiet konstatere. Ordensmagten fik anmeldelsen om den fulde bilist kl.21.40. Fremme på stedet fandt politiet hurtigt ud af, at der var noget om snakken.

– Det viste en udåndingsprøve på langt over to, fortæller vagtchef Thomas Ottesen, Nordjyllands Politi til Nordjyske.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Manden blev derpå anholdt og sigtet for vanvidskørsel. Af samme grund har politiet taget Volvoen med sig. Nu skal en dommer se på, om staten må konfiskere køretøjet.

 

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk