Hamilton langer ud efter F1-fans: “Det er rystende”

Foto: Mercedes-AMG Formula 1 Team

Da han kørte galt under kvalifikationen, brød tribunerne ud i jubel. Men det burde ikke være tilladt, mener Lewis Hamilton.

Formel 1-fansene bør klappe i. I hvert fald når Hamilton mister kontrollen med sin Mercedes-racer. Til BBC fortæller den syvdobbelte verdensmester, at han er rystet over, at folk brød ud i jubel, da han kørte galt under kvalifikationen til søndagens løb.

Hamilton forulykkede tæt på tribunerne på Red Bull Ring i Østrig, og herfra kunne han åbenbart ikke undgå at høre, at en jubel rejste sig.

– Det er simpelthen rystende, at folk kan finde på at gøre det i betragtning af, hvor farlig vores sport er. Jeg er taknemmelig for, at jeg ikke kom på hospitalet, og at jeg ikke kom alvorligt til skade, siger Hamilton til det britiske statsmedie.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Briten er i øvrigt ikke i tvivl om, at en kører kunne være kommet til skade og endt på hospitalet under sådan et uheld.

Ulykken betød, at Hamilton sluttede kvalifikationen som nummer ti. Østrigs grand prix køres i dag kl. 15. På dansk TV kan løbet følges på TV3+.

Ses vi til Auto Show?


 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk