Hamilton har skiftet mening – igen!

Lewis Hamilton taler med pressen til Singapores grand prix i september 2022
Foto: Mercedes-AMG F1

Han har vundet alt, hvad der er at vinde i Formel 1. Og så har Lewis Hamilton altså skiftet mening – igen!


Lewis Hamilton sagde ikke meget til offentligheden, efter at han tabte 2021-titlen i Formel 1 til Red Bulls Max Verstappen. Altså på allersidste omgang.

Men da englænderen, der for to år siden blev slået til ridder af England, begyndte at tale med pressen igen, sagde han blandt andet, at han ikke kunne forestille sig at blive i Formel 1.

zI hvert fald ikke efter at han fyldte 40 år. Hvilket flere andre Formel 1-kørere før ham i øvrigt har gjort – blandt andre Kimi Raikkonen og Fernando Alonso.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men det ville Hamilton altså ikke, før han skiftede mening. For nylig delte Mercedes nyheden, om at Hamilton har tænkt sig at fortsætte i Formel 1. Bare uden at sige noget om hvor længe.Nu har Mercedes-chefen Toto Wolf gjort det hele lidt mere konkret ved at sætte et tal på. Det fortælle teamchefen i et interview med Channel 4. Hamilton har – ifølge Wolf – sagt, at han ‘endnu har fem år i sig’.

Vi drøfter det
– Vi er helt ærlige overfor hinanden, sage Wolf med hentydning til Hamilton, siger teamchefen.

– Vi taler også om fremtiden. Og her tror jeg egentlig, at det er meget ligetil Lewis vil være den første til at sige, når han føler, han ikke kan mere.

Se vores reklamer:


– Jeg er ikke i tvivl, om at når vi diskuterer en kontrakt  – og det kommer vi til – at det bliver en åben snak.

Flere – blandt andre tidligere Formel 1-kørere – har tvivlet på det smarte i at blive i Formel 1 efter de 40 år. Også det forholdt Toto Wolf sig til.

Reklame:

– Se bare på Fernando Alonso. Han er 41 år. Og han er stadig på. Om han er den samme som 25-årige Fernando, ved jeg ikke. Men han er i hvert fald meget konkurrencedygtig.

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk