Reklame:

Hamilton har fået en straf

Først fik han dispensation, men nu er næsepiercingen tilbage. Og det koster den syvdobbelte verdensmester en bøde.

Han er hurtig. Faktisk så hurtig at han har vundet Formel 1 hele syv gange. Men det fritager ikke Lewis Hamilton fra sportens regler om smykker. Kørerne må nemlig ikke bære smykker, når de sidder i bilerne.

LÆS OGSÅ: Dansk racerkører skal i fængsel 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det fik Hamilton i første omgang ellers lov til på en dispensation. Men Formel 1-organisationens tålmodighed er sluppet op, og da en næsepiercing forud for løbet i Singapore var tilbage, faldt konsekvensen.

Han og Mercedes skal punge ud med 25.000 euro i bøde. Det skriver BBC. Beløbet svarer til 185.000 kr.  Hamilton har dog en forklaring på, hvorfor piercingen igen er at finde på næsen.

– Jeg fik dispensation i flere løb, så jeg kunne fjerne piercingen, fordi den er nærmest groet fast. Jeg fik så taget den ud, men i takt med at jeg har taget den ind og ud igen, fik jeg en infektion. Jeg fik blodige sår omkring næsen, og så gik jeg tilbage til lægen, siger han ifølge BBC.

Forstår det ikke
Herefter valgte den syvdobbelte verdensmester at beholdie piercingen i næse så såret inde bagved kunne hele.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I det hele taget har Hamilton ikke meget forståelse for FIA’s forbud mod smykker. I hvert fald ikke for den måde hvorpå Formel 1 håndhæver den. En af begrundelserne for forbuddet er nemlig ifølge Hamilton, at metal udvikler varme under løbene.

Hvordan der så kan være metal i alt fra selespænder til lynlåsen i køredragten, forstår Hamilton ikke. På den anden side har Hamilton være modstander af smykkereglen, lige siden FIA begyndte at håndhæve den strengere.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?