Hamilton-forhandlinger er brudt sammen “Det nytter ikke at tale om det”

Foto: Steve Etherington/Mercedes-AMG F1

Det er angiveligt chefen selv, der har bremset kontraktforhandlingerne med Hamilton. 

Før 2023-sæsonen ville Mercedes rigtig gerne sikre sig Lewis Hamiltons underskrift på en ny kontrakt. Faktisk fortalte teamchef Toto Wolf ret åbenmundet, at man bare talte om selve længden.

Sådan lyder det ikke rigtig i Mercedes-garagen længere. I hvert fald siger teamchefen nu, at ‘det er altid for tidligt at tale om en kontraktforlængelse med Hamilton’.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Dansk storby vil smide bilerne ud – “Det er voldsomt” siger politiker

Udmeldingen kommer ovenpå Formel 1-sæsonens første, der for alvor gjorde det klart, at Mercedes halter bagefter både Red Bull og Ferrari. Måske skal holdet endda kæmpe om tredjeplads i konstruktørernes mesterskab med det flyvende kundehold – Aston Martin.

– Det er alt for tidligt. Vi skal alle skubbe i samme retning. Både kørere, ingeniørerne og ledelsen, i stedet for at kaste håndklædet i ringen. Det har vi aldrig gjort, og det vil vi ikke gøre nu, siger den østrigske teamchef til Sky Sports.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Derudover har Toto Wolf lovet ‘radikale ændringer’ af raceren. Faktisk er holdet klar til at skrotte W14’eren for at forsøge sig med et helt nyt design og derigennem vende udviklingen.

Wolf, Hamilton samt Russell og resten af Mercedes-garagen skal i aktion igen, når der på søndag køres i Saudi Arabien.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk