Reklame:

Hamilton: “Alonso og jeg kan køre Formel 1 til vi er i 50’erne”

Skal man tro Hamilton, forsvinder den syvdobbelte verdensmester ikke lige ud af Formel 1-paddocken med det samme. Det gør Alonso heller ikke. 

Siden debuten i Formel 1 tilbage i 2007 har Lewis Hamilton kun misset ét løb på kalenderen. Det var da den syvdobbelte verdensmester i 2020 blev lagt ned af corona.

Tidligere har Lewis Hamilton ellers sagt, at han i modsætning til konkurrenterne Sebastian Vettel og Fernando Alonso ikke ville sidde i en Formel 1-bil i ‘sine fyrrer’. Men nu har piben fået en anden lyd.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


I hvert fald afviser Hamilton, der efter løbet i Miami i år havde kørt sit Formel 1-grand prix nummer 308, ikke, at han er i Formel 1 i 2035. Altså som en del af feltet.

– Man skal aldrig sige aldrig, lød det fra Hamilton ifølge Racing365.com.

Noget Mercedes-køreren også mener gælder for Fernando Alonso. Til den tid vil Hamilton være 50, mens Alonso vil have rundet både dét skarpe hjørne og sit 53. leveår.

– Både teknologien og vores kroppe flytter sig. Så det er bare et spørgsmål om mentalitet. Om man har det mentale drive til at for det, der skal til, som da man begyndte (i Formel 1, red.)

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?