Haas til Kevin Magnussen: “Vink til alle tilskuerne!”

Foto: Facebook/HaasF1

Det kan godt være, Kevin Magnussen Formel 1-karriere kører på de sidste omdrejninger i denne weekend – men humoren er i behold hos Haas-teamet.

Om det mere eller mindre var med vilje, at Kevin Magnussen missede pitindkørslen på sidste omgang af fredagens anden træning til Abu Dabis Grand Prix, skal vi ikke kunne sige.

Men hverken den danske kører eller hans race engineer på Haas-pitvæggen var sene til at fange den, da Kevin efter en meget ensom omgang rundt på Yas Marina Circuit endelig trillede ind i pitten.

– Jeg forsøger bare at få så meget som muligt ud af min sidste weekend, du ved, sagde Kevin Magnussen over teamradioen, hvilket de ikke var sene til at fange i Haas-garagen.– Ja, huskede du at vinke til alle tilskuerne, lød det lynhurtige svar i Kevins øre.

Fra næste sæson udgør Mick Schumacher og Nikita Mazepin Haas’ kørebesætning, mens Kevin Magnussen skal køre prototype-Cadillac i USA for Chip Ganassi-teamet.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk