Haas-sponsor tager afstand fra ny kører

Foto: Haas F1

Sagaen om den nye Haas-kørers opførsel uden for banen er ikke slut endnu. Nu tager den første sponsor offentlig afstand fra Nikita Mazepin.

Man kan argumentere for, at det er helt uden konsekvenser. For det danske tøjfirma Jack & Jones er Kevin Magnussens sponsor. Og uden den 28-årige dansker bag rattet udløber firmaets forpligtelser overfor det amerikanske F1-hold også.

Hvilket muligvis er derfor, at tøjfirmaet via sin Twitter-konto nu fordømmer den kommende Haas-kører Nikita Mazepins handlinger, i forbindelse med at han på et videoklip ses befamle en kvinde i en bil. Haas kalder selv videoen ‘afskyelig‘.

Episoden fandt sted i december sidste år, men da var Kevin Magnussen stadig Formel 1-kører med to løb tilbage af sæsonen. Hvorfor Jack & Jones og Haas også var kontraktligt bundet til hinanden.

Læs også: Bilist får bøde for ‘ulovlig’ udstødning

Men det er altså slut nu. På Twitter lyder udmeldingen fra det danske firma ‘Jack & Jones tager afstand fra den kommende Haaskører Nikita Mazepins opførsel på en video på de sociale medier tidligere på måneden. Vores samarbejde med Haas F1 stod alle dage til udløbe ved slutningen af denne sæson, og vi har ingen yderligere kommentarer.’

Det sidste tager firmaet tilsyneladende meget bogstaveligt. I hvert fald skriver journalisten Thomas Maher på Twitter, ‘at det endnu ikke lykkedes, at få det danske tøjfirma til at sige mere om hændelsen’.

 


Reklame: