Reklame:

Haas om mulig Magnussen-makker: “Han ringer bare”

Hovedpersonen selv har godt nok meldt sig selv ude af 2023, men Haas har klar til at tage telefonen.

Hvem der deler Haas-garagen med Kevin Magnussen næste år, ved kun Haas selv. Og det er ikke engang sikkert. I hvert fald har det eneste amerikanske hold på gridden endnu ikke meldt noget offentlig ud om køre-besætningen for 2023.

Andet end at Kevin Magnussen har en kontrakt. Men hvem hans holdkammerat skal være, er stadig et stort spørgsmålstegn. Mick Schumachers kontrakt udløber efter det sidste løb på 2022-kalenderen. Og nu mere end antyder Haas’ temachef Gunther Steiner, at Daniel Ricciardo – som har mistet sit sæde til landsmanden Oscar Piastri – bare kan ringe.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Han har mit nummer
Selv har australierne sagt, at han ‘højst sandsynlig ikke er i Formel 1 i 2023’. Men så sikker er Haas nu ikke. Men det hele ligger ifølge Steiner og Haas på Riccardos del af bordet.

– Hvis han er interesseret, er jeg sikker på, at han ikke er for genert til at ringe. Men jeg kommer ikke til at jagte ham, siger Steiner til nyhedsbureauet AP.

Haas skal dog ikke sætte næsen op efter at høre noget fra australierne, der som nævnt ikke selv mener, at han er i Formel 1 næste år. Det fortalte han pressen efter løbet på Suzuka-banen i Japan.

– Jeg er nok ikke i Formel 1 næste år. For mig handler det nu om at få noget til 2024 stablet på benene.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Han koster mange penge
Gunther Steiners bemærkning om Daniel Ricciardo kommer bare ét døgn efter, at holdejer Gene Haas fortalte, hvordan Mick Schumacher er et dyrt bekendtskab.

– I ved, Mick har en masse potentiale. Men, I ved, han er en dyr fyr. Han har smadret nogle biler og kostet også nogle penge, vi ikke har.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?