Reklame:

Haas kommer med løfte til Kevin Magnussen

Modsat holdkammeraten ved Kevin Magnussen allerede nu, hvad han skal næste år – og nu kommer Haas’ teamchef med et løfte til danskeren.

Haas er næppe øverst på podiet, når det ternede flag på søndag falder på Monza i Italien. Det sidste europæiske løb på Formel 1-kalenderen for i år. Men nu kommer Haas’ teamchefen Gunther Steiner med et løfte til sin danske kører.

Kevin Magnussen får nemlig en bedre bil, end den han – og holdkammeraten Mick Schumacher – lige nu kører rundt i. Samtidig kommer der noget af en indrømmelse fra Haas-lejren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– I år er vi ikke i stand til at kæmpe på baner som disse, men holdet i Italien arbejder hårdt på at finde løsninger til næste sæson, og jeg er sikker på, at vi finder dem, så vi er et bedre sted næste år, siger Steiner til Ekstra Bladet.

Selv har Magnussen ikke de store forventninger. I hvert fald ikke forud for løbet på søndag. Holdet har nemlig ikke en bil med super meget downforce.

 


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?