Reklame:

Haas F1 dropper Rich Energy som hovedsponsor

Det er slut – fra Singapores Grand Prix står der ikke længere Rich Energy på Haas F1-bilerne

Kevin Magnussen og holdkammerat Romain Grosjean er uden hovesponsor. Det står klart efter en erklæring som Formula 1-holdet Haas F1 har lagt online.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Haas F1 Team og Rich Energy er i mindelighed blevet enige om at afslutte partnerskabet i FIA’s verdensmesterskab med øjeblikkelig virkning, skriver Haas i en pressemeddelelse.

– Selvom man har opnået en stor genkendelighed af brandet og betydelig opmærksomhed gennem navne-sponsoratet af Haas F1 Team i 2019, så vil en større omstrukturering af Rich Energy kræve, at den globale strategi bliver revideret, står der blandt andet i meddelelsen.

Navnesponsordroppet er kulimationen på flere måneders virak omkring Rich Energy, hvis CEO – William Storey – der efter at være blevet sparket ud nu skulle være tilbage i spidsen for firmaet, heftigt har kisteret Haas F1 for manglende resultater.

Hele balladen begyndte, da Storey brugte Rich Energys officielle Twitter-konto til at melde ud, at energidrik-firmaet havde revet sponsoraftalen med Haas i stykker.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det blev til trusler om advokater fra begge parter og efterfølgende stor virak i motorsportens medier, men nu er der altså fundet et foreløbigt punktum.

Haas fortsætter dog Formula 1-sæsonen ud med den gule og sorte bemaling på bilerne. Men altså uden nogen form for Rich Energy-logo.

 

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?