Haas er træt af det: “Som at høre det samme nonsens igen og igen”

Foto: Andy Hone / LAT Images

2022 var på mange måder en vild sæson i Formel 1. Især for Haas, der i den grad fik vendt op og ned på tilværelsen. Men én ting er teamchef Steiner træk af.

Nu skal man aldrig sige aldrig i Formel 1. Se bare på det sensationelle comeback Kevin Magnussen fik hos Haas, bare få dage før sæsonen begyndte. Men én ting er Haas’ teamchef Günther Steiner træt af at høre igen og igen.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Kun 106 personer har gjort det – Kevin Magnussen er én af dem

På grund af holdets status som Ferrari-kunde har folk både i og uden for paddock ofte kaldt Haas for Ferraris ‘andet-hold’. Juniorteam om man vil. Men det mærkat huer det altså ikke Haas-garagen at køre rundt med.

Holdet er endda blevet beskyldt for at ligne Ferrari lidt for meget. Det sagde Mercedes’ teamchef Toto Wolf så sent som i sidste sæson. Men Mercedes-anklagen kom der ikke noget ud af.

Reklameblok:Og faktisk er Günther Steiner efterhånden vant til, at selv de største hold er på nakken af Haas.

– Sådan har det altid været. Er du god, er det fordi du har kopieret andre. Er du dårlig, er alle andre ligeglade, fortæller han til Motorsport-Total.

– Jeg har det sådan, at de (andre hold, red.) kan blive ved med at påstå det. Det er ikke noget, vi ikke har hørt før. Det går mig ikke på. Faktisk er jeg ligeglad.

Reklameblok:

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk