Haas-chef er rasende – Det er fuldstændig uacceptabelt

Foto: LAT Photo

Kevin Magnussen har absolut ikke mistet opbakningen i Haas-garagen. Faktisk er chefen rasende på danskerens vegne. 

Kevin Magnussen havde langt fra sin bedste dag på kontoret, da Italiens Formel 1-grandprix i søndags blev kørt på Monza-banen. Men det er nu ikke den 29-årige danskers skyld, mener Haas-teamchef Gunther Steiner.

Derfor finder teamchefen, der faktisk har italienske rødder, det helt absurd, at Kevin Magnussen ovenikøbet blev straffet for at køre af banen.

– Vi er jo nærmest blevet røvet af løbets officials. Kevin var i starten af løbet indblandet i en episode, hvor han blev skubbet af banen og fik beskadiget sin diffuser. Samtidig modtog han en straf for ikke at blive på banen, men det er jo svært, når begge ens baghjul hænger oppe i luften, fortæller han til Haas’ egen hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Straffen er på ingen måde acceptabel. Episoden blev ikke behandlet korrekt.

Siden et ellers imponerende flot comeback til motorsportens kongeklassen med point i de første to løb har Kevin Magnussen ikke fået point i Haas-raceren siden Østrigs grand prix i juli måned. Det betyder en 12. plads med 22 point.

Holdkammeraten Mick Schumacher ligger med 12 point nummer 15 i kørernes samlede VM-regnskab. Der resterer fem løb af Formel 1-sæsonen 2022.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk