Ha! Tyv rammes af karma – ‘flugtbil’ sad fast i sneen


Her har vi afgjort ikke med den skarpeste kniv i skuffen at gøre.

En canadisk pakketyv kom virkelig på glatis, da han ville stjæle en pakke lagt foran døren til et privat hjem i Toronto-forstaden Mississauga.

Faktisk lykkedes det ham slet ikke. Ikke bare blev han opdaget af en beboer i huset, hans flugtforsøg blev filmet.

LÆS OGSÅ: Sådan spotter du politiet i civilOg når vi skriver flugtforsøg, er det fordi, alt gik galt for tyven. Ikke bare er han lige ved at falde, da han spurter væk fra hoveddøren og hen til sin flugtbil – en Toyota Yaris. Da han bakker, er det direkte ind i en snedrive. Og så sidder bilen fast!

‘Gravede’ stadig da politiet ankom
Som i uhjælpelig fast. For selvom forsøgene bliver mere og mere desperate i løbet af klippet, kan tyven ikke graven Toyota’en fri ved egen kraft.

Personen bag kameraet kan godt se det sjove i situationen og tilbyder på et tidspunkt tyven noget at skovle sneen med. Selvfølgelig uden at gøre alvor af tilbudet.

Men i stedet for at tage benene på nakken, nægter tyven at efterlade bilen. Han bliver ved at forsøge at få den fri af sneen. Altså lige til politi ankommer.

I det mindste huskede han mundbind!

(Full Video) Man attempts to steal a package, has his getaway car stuck in the snow then struggles to leave till he gets arrested. from trashy

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk