Gut sælger Opel Astra med 322-hestes turbomaskine fra Saab

Man skulle tro, manden bag denne ombygning var en morfar med blød hat og lidt for meget viagra i blodcirkulationen. Hvem skulle ellers give en 20 år gammel Astra F 322 hk?

Det skulle en gut fra England, og han har netop solgt dette røde bæst på Ebay. Sleeperen, der slipper forbi selv den mest følsomme politisnude, har en to-liters Saabmotor mellem forhjulene, stålfælge og kortere fjedre.

That’s it. Eller det vil sige, motoren skulle være helt ny og have en masse, lækre stumper inklusiv den obligatoriske, eftermonterede udstødning. Men helt ærlig burde det jo også være rigeligt.

boosted_nytbanner

I annoncen påstår sælger, at den opskrift giver bilen 322 hestekræfter og 526 Nm, 526!!! Til gengæld har dækkene blot kørt 800 kilometer, siden de blev monteret. Herefter skal du huske på, hvor berygtet gamle Saab-biler var for lade motorens moment styre hjulenes bevægelser. Held og lykke med at styre sagerne i en gammel Astra til den nye ejer.

SE OGSÅ: GYMKHANA 9 ER UDE

Til gengæld har han det nok pænt griner med lyden fra dumpventilen allerede nu. Eller det håber vi da, han har. Og at han kom helskindet hjem med bilen?!

SE BILEN I GALLERIET HERUNDER

s-l1600

Klik frem og tilbage på pilene