Gumball 3000 anno 2016 er i gang – se de fede biler her

Startskudet til rigmands-rallyet kaldet Gumball 3000 har lydt. I 2016 går ruten fra irernes hovedstad, Dublin, til Rumæniens ditto, Bukarest, 3.157 øst over.

LÆS OGSÅ: CLARKSON, MAY OG HAMMOND HAR BRUG FOR DIN HJÆLP!

Ruten passerer på seks dage gennem Skotland, England, Luxemborg og Tyskland. Herfra går det ind i det østlige Europa via Tjekkiet og Ungarn for til sidst at krydse grænsen til mål-landet Rumænien fredag d. 6 maj. De første biler forventes at nå Budapest klokken ca. 17.

LÆS OGSÅ: SYV FEDE SPECIAL EDITION ONLY-BILER

Gumball 3000 handler dog ikke om at komme først, men om at køre flest mulig penge ind til velgørende formål. Gumball-ånden kom for alvor til Danmark, da København i 2014 udgjorde start-grid for hele feltet af superbiler og rigmænds-ræsere. De mange Lamborghini, Ferrari, Bentley og andre superbiler havde også dansk asfalt under hjulene sidste år, hvor bl.a. journalisterne Peter Falktoft og Esben Bjerre, kendt for radio-programmet Monte Carlo på P3, deltog.

boosted_nytbanner-600x116

Hverken København eller Danmark er dog ikke på programmet i år. Trods det manglende danske islæt mister Gumball ikke sin ekstravagante pragt-attitude.

Bl.a. kører den berømte youtuber Tim Burton alias Shmee150 de tusindvis af kilometer i en 750 hestes ABT Audi RS6. Du kan live-tracke Tim og alle de andre deltageres færden på ruten lige her.

Vi har samlet nogle af årets fedeste Gumball-biler – se dem i galleriet herunder. 

 Foto: www.topgear.co.uk og betsafe.com
Klik frem og tilbage på pilene