Guide: Få råd til din nye bil med disse 3 metoder

Går du også og drømmer om en ny bil? Så er det desværre i de fleste tilfælde en meget dyr fornøjelse. Du kan derfor i denne guide, læse om 3 supergode metoder som du kan bruge, når du gerne vil have råd til at købe en ny bil.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Metode nr. 1: få råd til hele eller dele af bilen med et billån

Den første metode du kan læse om, er metoden hvor du tager et billån til at finansiere din nye bil.

Du kan tage et billån til at betale for hele bilen, eller du kan tage et billån som en supplering til din egen opsparing. Det vil typisk være dyrere for dig at betale hele bilen med et billån, end det vil være, hvis du selv betaler udbetalingen på bilen og ”kun” låner til resten. Dette skyldes, at du ved selv betale for de 20% af bilen som udbetalingen ofte ligger på selv, har muligheden for at lave en købekontrakt, hvor finansieringsselskabet får tinglyst et ejendomsforbehold i bilen.

Hvis du overvejer at tage et billån til dit bilkøb, så kan du læse meget mere om hvad købekontrakten er, og andre meget relevante ting omkring billånet, ved at læse Santander Consumer Banks store guide til hvordan du får Danmarks billigste billån.

Klik her for at læse guiden til Danmarks billigste billån.

Metode nr. 2: opret en opsparing

Den næste metode som du kan benytte, til at få råd til en ny bil, er at lave en opsparing. Dette er der dog mange måder du kan gøre på. Du kan f.eks. oprette en konto, som du ikke har noget kort tilknyttet til, og som du hver måned laver en fast overførsel til. På denne måde vil din opsparing helt sikkert vokse meget hurtigere, end du lige tror.

Er du dårlig til at holde fingrene væk fra opsparingen, så kan du tage en snak med din bank om at få lavet en låst konto, som du ikke kan hæve eller overfører penge fra. På den måde fjerner du fristelsen om at du har nogle penge stående, da du ikke kan bruge dem.

Metode nr. 3: Køb en mindre brugt bil i stedet for en fabriksny

Den sidste metode som du kan bruge, er at sænke dit krav til hvilken slags bil du gerne vil købe. Du kan i dag få brugte biler i rigtig god stand, til nogle meget favorable priser. Der findes rigtig mange som ikke har råd til at kører i deres nye bil, og bliver derfor nødt til at aflevere bilen tilbage til forhandlerne. Derefter sælger forhandlerne disse næsten nye biler som brugte, til en meget billigere pris.

En af fordelene ved at købe en brugt bil hos en forhandler fremfor en privatperson, er at du i de fleste tilfælde, kan få forhandlergaranti med i aftalen.

Hvis du køber en brugt bil, er det dog vigtigt at du tjekker om der er restgæld i bilen, hvornår bilen sidst blev synet og om forhandleren er troværdig.

Bonustip: sådan får du råd til regningerne når du har købt bilen

Når du har købt din nye bil, er der mange måder som du faktisk kan bruge bilen til selv at tjene penge på. Du kan f.eks. bruge nogle af de privatudlejningstjenester som du kan finde på nettet, til at leje din bil ud når du ikke skal bruge den.

Du kan også hvis du selv skal køre lange ture, sælge et sæde i din bil, som kan hjælpe dig med at betale både for turen, men også til at betale for nogle af alle de regninger, som følger med en ny bil.

 

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk