Grosjean: Mick Schumacher er et offer


Haas’ tidligere kører mener, at Mick Schumacher lider, fordi holdet nu er på vej i en nedadgående retning.

Mick Schumacher har talentet. Ellers sad den unge tysker ikke i en Formel 1-bil. Efternavn eller ej. Og selvom Schumacher har kostet Haas mange penge i ødelagte biler både denne og sidste sæson, så mener en anden tidligere Haas-kører, at ikke alt i uro i Haas-garagen er tyskerens skyld.

Faktisk mener Romain Grosjean, der delte Haas-garagen med Kevin Magnussen mellem 2017 til 2019, at Mick Schumacher er et offer. Tyskeren lider under, at det nu igen går dårligt for Haas. I hvert fald hvis man spørger Grosjean.

– Han (Schumacher, red.) har haft det hårdt de seneste løb. Og jeg mener ikke, at bilen hjælper ham, da den (altså udviklingen på raceren, red.) kører lidt i bakgear, siger franskmanden til GPFans.com.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det er typisk Haas
Det, vi ser i Haas-garagen nu, er typisk for holdet. Først går det rigtig godt, og så begynder det med hastige skridt at gå tilbage, mener Grosjean som i dag kører IndyCar.

Schumacher, der er Ferrari-juniorkører, har kontrakt med Haas, indtil det sidste løb i 2022-sæsonen er kørt. Onde tunger vil vide, at tyskeren ikke får forlænget sin kontrakt. Men faktisk har teamchef Günther Steiner allerede sagt, at den beslutningen ligger mere hos Ferrari end hos Haas selv.

Ses vi til Auto Show?


Ferrarikører bliver Mick Schumacher dog ikke lige med det første. Både Carlos Sainz Jr. og Charles Lelerc er begge lange kontrakter med det italienske hold.

Internt hos Haas går det stadig bedst for Kevin Magnussen. Danskeren er pt. nummer 12. i VM-stillingen. Mens Mick Schumacher på 19. pladsen kun overgår Aston Martin-reserven Nico Hulkenberg og Williams’ Nicholas Latifi.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk