Grønt lys i startlamperne til lovligt ræs i Randers


Efter nyheden om arrangementer i Aalborg og Skjern er der nu for alvor grønt lys i startlamperne for sæsonen 2016. I samarbejde har foreningerne Racedays.dk og Striben Randers kæmpet for at få den kronjyske hovedstad på plakaten. Nu kan foreningerne så bekræfte, at anstrengelserne har fået det ønskede udfald – i sommeren 2016 er det lovligt med kløe i højrefoden på strækningen Frederiksdalsvej, Randers SV.

boosted_nytbanner

Husk hjelmen – det er et krav!
Det betyder lige som i det to andre jyske byer fem arrangementer henover sommeren med den selvstændige foreningen Striben Randers som den formelle arrangør. Selve ræset afvikles af Racedays.dk. Derfor gælder samme regler som i Aalborg og Skjern, således at både biler og motorcykler med eller uden nummerplader er velkomne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Vi har været med til at sætte standarden for, hvordan man på landsplan kan løse problemet med ulovligt street race på en effektiv og sikker måde“, lyder det fra RACEDAYS.DK om arbejdet med at få etableret lovlige rammer for gaderæs i Danmark.

Succesen fortsætter
I Randers bliver lørdag d.7 maj 2016 datoen, hvor bilentusiaster i tidsrummet 20:00 til 00:00 for første gang lovligt kan fyrre op under gas-spjældende i det kronjyske.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Boosted Magazine var selv til stede, da RACEDAYS.DK i 2015 kom til Odense for første gang, og vi var meget imponeret af arrangementet. Vores reportage fra den aften kan læses i Boosted Magazine nr. 22.

Samtlige datoer for arrangementerne i Randers

18. juni
30. juli
27. august

17. september

Yderligere opdateringer vil fremgå af Striben Randers’ facebook-side

Gi’ gas – det er lovligt
02215 IMG_0892 
Billeder: Boosted Magazine og racedays.dk

 

 

Reklame:
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk