Gran Turismo bliver til film – Disse hollywood-stjerner er på rollelisten

PlayStation-hittet Gran Turismo har 25 år på bagsmækken – og nu prøver man noget nyt. Nemlig en tur på det store lærred. 


Det fiktive Gran Turismo-univers kunne første gang køres igennem på en PlayStation 1 i 1997. Men der er nu intet fiktivt over fortællingen, når der skal laves en film om spillet.

Endnu er det små med detaljer, men filmen vil fortælle historien om en ægte persons vej fra gamer til fuldtids-professionel racerkører. Det hele gennem Gran Turismo. Hvordan det spænder af, må vi dog vente lidt endnu med at se.

Det er dog allerede fremme, at filmen, der får premiere 11. august 2023, har navne som Orlando Bloom og David Harbour på rollelisten. Begge bliver bærende figurer, forlyder det. I instruktørstolen sætter Neill Blomkamp sig. Han har allerede film som District 9 og sci-fien Elysium på CV’et.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Herfra nu er der hverken trailer eller meget mere at sige om filmen, så indtil videre må du ‘nøjes’ med at smide Gran Turismo i en PlayStation sådan som racing-idéen oprindelig er tænkt for et kvart århundrede siden.

Med en premieredato i august får Gran Turismo-filmen premiere et lille halvt år efter Fast X. Optagelserne til den første af den sidste del af Fast and Furious-universet er allerede i gang. Og det med et uhyggeligt stort budget i ryggen – læs alt om det her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk