GR Yaris drifter til trackday – nu er den totalskadet

GR Yaris crash - kører galt til trackday

Vi har prøvet Toyotas lille raket på en bane, og den er virkelig, virkelig sjov. Og ja, den kan godt køre sidelæns, men du skal passe på. Se bare her!

En gut fra Estland havde taget sin nye Toyota GR Yaris med til trackday, og her fik den på munden. Sådan rigtig meget. Men da han skulle teste bilens evner i at køre sidelæns, mistede han kontrollen over den pumpede Yaris, og så gik det virkelig galt.

Bilen har firehjulstræk, men dens køreprogrammer gør det muligt at få mere power til baghjulene, så det er lettere at drifte. Men let er det nu ikke. Vi har prøvet.


Da gutten i videoen kommer ud af svinget i det helt store drift, hvilket ser ret godt ud, får bilen pludselig fat med alle fire hjul igen. Og så bliver den kastet til modsatte side, og så er der dømt timeout.

Hjulene bliver grebet sidelæns af sandet, og så ruller den lille GR Yaris rundt for alle pengene. Så meget at den er dømt helt død. Heldigvis var der ingen død og ødelæggelse for chaufføren. Han gik derfra uden store skrammer, fortælles det.

Se det vilde crash her:

Herunder kan du se billeder af bilen efter uheldet:

 Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk