Good news! Der er mere Grand Tour på vej


I promoveringen et kommende madprogram fik James May sneget en vigtig nyhed ind – det næste Grand Tour-afsnit er nu meget tæt på.

Egentlig skulle han gøre reklame for sit eget madprogram, Oh Cook, så der burde ikke være tid til andet i disse dage for James May. Alligevel fik den populære Grand Tour-vært sneget nyt om bilprogrammet ind, da han talte med pressen om det kommende madprogram.

Her afslørede James May, at andet program af den fjedre sæson er lige om hjørnet. Overfor Express erkender May, at der har været forsinkelser. Men han vil alligevel ikke give coronapandemien hele skylden. Timing har også noget at sige.

–  Jeg forstår forsinkelsen, indhold til TV er en dyrebare vare i øjeblikket. For faktisk er det jo ikke de nemmeste betingelser at arbejde under med rejserestriktioner, vi har i øjeblikket, fortalte han mediet.Med at ligge optagelserne i skuffen vil man heller ikke.

– Vi vil ikke smide det (optagelserne, red.) væk. Du ved, det er en special, så det er lige om at sende det hele ud på det rette tidspunkt.

Hvornår?
Hvad May så mener med “det rette tidspunkt”, er som altid svært at spå om. For er det til jul? Måske nytår? Formentlig ikke senere end det.

Hemmelighedskrammeriet lever selvfølgelig i bedste velgående. For ingen, udover Grand Tour-trioen og filmholdet, ved rigtig hvad der kommer. Det eneste James May vil sige om det er følgende:

“Jeg mener, vi har lavet noget rigtig godt… i Skotland”.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk