Golf IV med V10 og 1.267 hk: 0-315 km/t

Tilbage i 2016 lagde GOGI Racing en vild video på Youtube, da de kørte 315 km/t i deres VW Golf IV med Audi RS6 V10

GOGI Racing fra Kosovo bekræftede endnu engang, at det er muligt at lægge hvad som helst mellem forhjulene på en hvilken som helst bil – så længe det går fremad!

Hvilket det nærmest er en underdrivelse at påstå i dette tilfælde. Det her er nemlig ikke en almindelige Golf IV 1.9 TDI, ikke engang en R32 for den sags skyld. Men en vandvidsskabning monteret med den femliters V10’er fra RS6 C6.

Effekten er dog hævet betragteligt fra de oprindelige 580 hk. I Golf’en her ligger nemlig 1.267 hestekræfter takket være større turboer og lattergas! Med lattergas-anlægget slået fra er effekt ‘kun’ på 1.183 hk.

View this post on Instagram

💥💥 Golf RS Bisha

A post shared by GOGI Racing (@gogiracing) on

For at det hele kan holde til den enorme belastning er også gearkasse, en sekstrins triptronic fra RS6’eren, lagt over i Golf’en, som i øvrigt har været på en vild slankekur. Der er nærmest Sparco-racersædet og telemetrien samt rattet fra Audi’en tilbage i kabinen.

Hvordan de har fået så meget effekt til at bide i asfalten er stadig lidt af et mysterium. Men hurtigt går det. Fra stillestående til 300 i timen gøres på under 11 sekunder.

For en god ordens skyld skal det nævnes, at det flere steder på nettet hævdes, at Gogi-gutterne nu har hævet effekten til 1.500 hestekræfter – wow!

LÆS OGSÅ: GAL M3-DRIFTER MED V10-MOTOR LYDER SOM F1-RACER

 

 

 


Reklame: