Lav din garage om til en mancave

Mancave

Mange mænd drømmer om en fed garage, som kan fungere som ens helt egen mandehule. Hvor man kan mødes med vennerne, have værksted, se fodbold og spille PlayStation. Og faktisk er det ikke så meget som skal til, for at også du kan få din helt egen mancave. Læs med her, for inspiration til at transformere en kedelig garage, om til en fed mancave.

Drengenes mødested

En af fordelene ved at have sin egen mancave i garagen, er at det hurtig bliver det oplagte sted for drengene at mødes. Det er nemlig et sted hvor der altid er plads, og hvor man ikke bliver forstyrret av børn, hund og kærester i tide og utide. For at du skal skabe det bedste mødested, så er der nogle ting som skal på plads. Først og fremmest, så skal du skaffe en sofa, et bord og en stor skærm. Du skal nemlig regne med at din nye mancave hurtig bliver det sted, hvor man mødes for at se bold.


Det betyder selvfølgelig også at du skal sørge for at have et køleskab, fyldt op med bajer og sodavand. Du skal måske også have en PlayStation, man bliver jo aldrig for gammel for et godt spil FIFA, sammen med drengene. For at få skabt plads i garagen, så kræves det at du fortager en ordentlig oprydning og rengøring. Sørg for at lave den ene væg om til en reolvæg, hvor du kan have alt værktøj, og udstyr, sådan at det er nemt at finde frem i sagerne.

Det er en god ide hvis du maler garagen i nogle fede farver, eller får prydet væggene med ting som du har interesse for. Hvis du er fodboldsupporter, så skal der ikke være nogen tvivl om, hvad som er dit foretrukne hold.

Der skal selvfølgelig være plads til din bil

Du bliver selvfølgelig nødt til at dele din mancave med din bil. Garagen er også bilens hjem, og det er vigtigt at din bil har et godt sted at overvintre. Når du indretter din garage som en mandehule, så skal du selvfølgelig sørge for at der er plads til alle dine køretøjer, samt at du får lavet et lille værksted, hvor du kan skru på motor, om vinteren. Ryd derfor op i alt dit værktøj, sådan at du får et oversigtligt og fedt værkstedshjørne i garagen. Det giver et råt udtryk i garagen, hvis du har værktøj hængende på væggen.

Der er en god ide at installere varme, og god belysning i garagen. Det skal gerne være et frirum, hvor du kan slappe af, igennem hele året. Udover at være et mødested for drengene, og et sted hvor du skruer på bil sammen med børnene, så kan garagen også blive dit helt eget fristed. Hvis du har brug for at koble af fra hverdagens trummerum, så kan du tage din telefon med ud i garagen og spille lidt online casino. Hvis du er ny spiller, så kan du benytte dig af muligheden for at få en bonuskode hos spillehallen. Måske er du heldig og vinder jackpot?

Med en mancave i garagen, så får du et eget sted, hvor der er plads til dig, og dine interesser. Dette er en måde at samle energi, sådan at du får mere overskud i hverdagen.

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk