Godzillas sidste svanesang: Nissan GT-R Nismo Special Edition

Nissan GT-R Nismo Special Edition
Foto: Nissan

Den har været iblandt os siden 2007. Altså i 14 år. Men det er ikke slut endnu. Her er den ultimative – og måske sidste – version af Nissan GT-R.

Når vi ser overskrifter med “ny GT-R”, tænker vi straks, at tiden er inde til en helt ny udgave af den legendariske Nissan GT-R. Men vi må vente lidt endnu, for dagens ‘nye’ GT-R er ikke så ny endda.

Men fed er den uden tvivl. Navnet er Nissan GT-R Nismo Special Edition, hvilket betyder en Nismo-version med et twist.


Farven hedder Stealth Grey – selvom den i vores øjne ser lidt blå-lilla ud? – og fælgene er 20″ fra Rays. Fronthjelmen er i kulfiber, og der er masser af små røde linjer hist og pist.

Motoren er som i en Nismo – det vil sige 3,8-liters V6 med twinturbo og 600 hk. Hvilket giver en acceleration på under 3 sekunder fra 0 til 100 km/t.

Hvornår vi ser en helt ny GT-R, ved vi ikke helt præcist. Men Nissans ‘problem’ er jo nok, at selvom den nuværende R35 er snart 14 år gammel, er det stadig en super fed bil med vanvittig performance. Og hvorfor ændre på en succes?

Prisen på Nissan GT-R Nismo Special Edition er ca. 1,3 millioner kroner uden danske afgifter.

Klik på NÆSTE SIDE og se resten af billederne!Næste side
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk