Godkendt eller afvist: Her er brevene Ford sender ud til håbefulde GT-aspiranter

Det bliver et ekstremt begrænset antal biler, Ford vil producere på samlebånd af anden generation Ford GT. Hyperbilen med dobbelt turbolader, hybridteknologi og +600 hestekræfter fra en V6-motor bliver kun produceret i 250 eksemplarer pr. år i sølle to år.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks
Her er den: Ford GT. Bilen, mange i disse dage for enden afslag eller accept på at købe af Ford for 400.000 dollar
Her er den: Ford GT. Bilen, mange i disse dage for enden afslag eller accept på at købe af Ford for 400.000 dollar

Med sit prisskilt på 400.000 dollar er Ford da også benhårde i udvælgelsesprocessen. 6.500 mennesker har søgt om lov til at smide de mange penge på Fords bord til gengæld for at få lov at eje den nye super-amerikaner. Og alle får svar. Derfor har Ford de seneste par dage sendt 6.000 afvisninger ud til mere eller mindre håbefulde bilentusiaster.

6.000 mennesker fik knust drømmen om en hyper-ford med disse ord
6.000 mennesker fik knust drømmen om en hyper-ford med disse ord

For blot 500 af disse ser verden dog noget lysere ud. Alle som én kan de se fem til at blive Ford GT-ejere, med alt hvad det indebærer. Sidste måned kunne Boosted Magazine fortælle, at youtube-stjernen Shmee150 aka.Tim Burton er blandt de 6.500 personer, der ‘ansøgte’ om at komme med i den lille, højst eksklusive klub af kommende Ford-ejere.

LÆS OGSÅ: SE LE MANS SAFETY CAR REDDE SIG SELV I EPISK DRIFT

Reklameblok:Om englænderen er en af de ‘udvalgte’, vil senere i dag vise sig, fremgår det af hans officelle Instagram-profil. I så fald vil han formentlig læse følgende brev op i en youtube-video.

g5alvmksuqgkkjea8qhy

GLEM ALT OM FORD GT I DANMARK
Men også i Fords egne rækker bliver det noget af et påstyr, når særligt udvalgte forhandlere og værksteder skal gøres klar til servicering af den nye superbil. Blandet andet skal selve værkstedet være ‘klinisk rent’, og service på bilerne inddeles i fire grupper med nøje instruktioner og strenge krav.

Reklameblok:

Første generations Ford GT kom i flere tusinde eksemplarer, og er derfor også set på danske veje. Det kommer højst sandsynligt aldrig til at ske for Ford GT, at den får dansk asfalt under hjulene. Således er der da heller ingen danske Ford GT-værksteder.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk