Glemte hvor bilen stod parkeret – fandt den 20 år senere

A old Volkswagen Karman Ghia left in the woods
Bilen på billedet her - en VW Karman Ghia - har intte med historien at gøre. Den er bare temmelig sørgelig at se på. Foto: Screendump Youtube.

Hvor er det nu lige, bilen står? Glemsomhed kan ramme selv den bedste – men i 20 år?

Ikke desto mindre er det sådan, at engelske The Independent udlægger historien her. Den tager nemlig sin begyndelse i 1997, hvor en mand i Frankfurt overfor det lokale politi melder sin bil stjålet.

Og sådan forbliver både manden og myndighederne i troen lige indtil en dag i 2017, hvor politiet bliver gjort opmærksom på en ‘efterladt’ bil i et garageanlæg. Her viste det sig, at bilen ikke var stjålet, men derimod ‘glemt’, hvordan det så end kan lade sig gøre, af ejeren selv dengang i slut-90’erne.

LÆS OGSÅ: Påvirket motorcyklist kørte rundt med traktor-nummerpladeBilen var på vej til skrotning, hvorfor politiet fik besked om, at man nu flyttede en bil, som ingen tilsyneladende ville kendes ved. Det ville manden, der i mellemtiden var blevet 76 år gammel, dog gerne, skriver tyske Augsberger Allgemein

Derfor opsøgte manden sammen med sin datter politiet, der nu var i besiddelse af bilen. Gensynet med bilen blev dog ikke så glædeligt, som manden formentlig havde forestillet sig.

Efter 20 år i glemslen var bilen i så dårlig stand, at den alligevel måtte skrottes, udtalte tysk politi senere om sagen i den tyske presse.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk