Gut finder ‘glemt’ Lamborghini i bedsteforældres garage

Historien her dukkede op på Reddit i 2018 – og hvilken historie.

Faktisk er den så fed, at vi synes, den godt kan tåle en genfortælling. For i 2018 opdager en bruger på Reddit, at hans bedsteforældre har en Lamborghini Countach holdende.


Godt rusten og noget beskidt efter at være blevet hengemt og glemt i mere end 20 år. Men det er stadig en Lamborghini Countach. Opdagelsen deler han med brugerne på Reddit, og her går man hurtigt i selvsving over fundet.

– EPIC!, lød en af de mere end 230 kommentarer i tråden. Ansporet af kommentarerne fortæller brugeren senere i tråden, at bilen har tilhørt hans bedstefar, som på et tidspunkt drev en bilforretning, hvorfra man solgte eksotiske biler.


Men på et tidspunkt, forklarer brugeren, er forretningens forsikringsomkostninger blevet for høje til, at det har kunnet betale sig at drive forretningen videre.

LÆS OGSÅ: Vmax-legende – Fra 0-200 km/t på 9 sekunder i en Manta

Men i stedet for at afhænde bilerne og lukke forretningen, valgte bedstefaderen at beholde Lamborghini’en og 20 andre biler. Blandt andet den Ferrari 308, der også er på billederne, som du kan se længerne nede i artiklen.

Hvorfor har brugeren på Reddit ingen idé om. ‘Don’t ask me why’, som han skriver.

Den skarpe læser vil måske allerede have bemærket, at bilen tilsyneladende er en Lamborghini Countach 500S. Dem byggede Lamborghini kun 321 af.

Så værdien af hvert eksemplar er i dag til at tage og føle på. Flere gange er fine eksemplarer de seneste år solgt for op imod en halv million dollars.

Hvad der siden ‘fundet’ er sket med den hvide V12-tyr, ved vi desværre ikke. Men som det meget heldige barnebarn også skriver i tråden.

– Hvis det stod til mig, ville jeg få bilen til at køre igen. Gøre interiøret i stand, men lade det ydre stå, som det er.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ og se billederne af Lambo-ladefundet