Glem ZR1 – Hennesseys Corvette C8 får 1.200 hk

Glem den kommende ZR1-udgave af Corvette C8, spørg Hennessey til råds i stedet

Typisk Hennessey. Fristes man til at sige. Og det er da også næsten blevet en tendens for den amerikanske tuner sådan at give den ene efter den anden bil 1.000 hestekræfter og derover.

Og nu er tiden altså kommet til Chevrolets nyeste skud fra samlebåndet, Corvette C8 og den 6,2-liters LT-V8. Du kan roligt glemme alt om den kommende ZR1-udgave fra fabrikken.

Hennessey hævder nemlig, at man er så godt som klar med et kit til Corvetten, der skal give den amerikanske sportsvogn vanvittige 1.200 hestekræfter. Det er 698 hypper mere end, Chevrolet leverer bilen med, når den centermotoriserede vogn ruller ud på vejene i begyndelsen af det nye år.

De 1.200 hestekræfter er dog ikke den Hennessey-opgradering, der ligger først for, når det kommer til Corvetten. Det går en mere moderat omgang tuning med nyt udstødningssystem og anden motorstyrring, der hæver ydelsen til ca. 710 hestekræfter.

Pakken med de 1.200 hestekræfter kommer først senere i 2020. Udover de mange ekstra muskler vil Hennessey også et kulfiberkit; spoiler, splitter og sideskørter, klar. Forhåbentlig inden alt for længe.

Selv siger Hennesseys grundlægge John Hennessey, at tunernes C8-opgraderinger vil gå fra “milde til vilde”.


Reklame: