Her giver Subaru rabat på én særlig betingelse

Canadiske Subaru-kunder kan få en klækkelig nybils-rabat af impotøren. Men for at få det, skal kunderne bruge deres biler til rally.

Subaru Canada plejede at køre med i nationale rallymesterskab. Importøren trak sig dog i 2017 – men det skal ikke ligge kunderne til last – tværtimod, faktisk.

Hvis det er noget – udover boksermotoren – som japanske Subaru er synonym med, så er det rallysporten. Vi nævner i flæng Petter Solberg, Colin McRae, ja – selv Ken Block har siddet bag rattet i en Subaru.

Præstationer der ikke sådan lige går i glemmebogen. Heller ikke i Canada, hvor Subaru-importøren indtil 2017 havde sit eget rallyhold. Man deltog bl.a. i det nationale rallymesterskab.

Men blot fordi den tid er fordi, skal kunderne stadig kunne mærke forbindelsen til sporten. Derfor vil Subaru i Canada slå klækkeligt meget af prisen på en ny Subaru, hvis kunderne vil køre rally.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men.. For der er et men. Faktisk er der flere i form af betingelser, som skal opfyldes, før Subaru vil slå op til 8.000 canadiske dollars svarende til 51.000 kr. af bilens pris.

Det skriver importøren selv i en pressemeddelse.

Ses vi til Auto Show?


Her er betingelserne
For det første skal du bo og opholde dig i Canada. Det giver næsten sig selv. Dernæst skal du være i besiddelse af en canadisk rallylicens. Desuden skal bilen købes gennem en officiel Subaru-forhandler i landet, og sidst men ikke mindst så skal bilen bygges om efter de gældende regler inden for canadisk rallysport.

LÆS OGSÅ: Tesla løb tør for strøm: skabte 3 timer kø i p-hus

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Altså må bilen hverken have soltag eller almindelige sæder. Ligesom der skal være bur og sikkerhedgodkendte H-seler i bilen. Det er altså ikke canadiere, der havde udset sig en billig daglidagsvogn, som Subaru vil komme i møde.

Når det så er sagt, må 51.000 kr. i rabat være en soild støtte stil snart sagt et hver motorsportsbudget uden for Formel 1.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk