Giv dit værksted et løft

Giv dit værksted et løft

Er du en af dem, som dagligt bruger tid i værkstedet på at lave biler eller andre projekter, og trænger dit værksted til at blive frisket op?

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Værkstedets stand er noget som let overses og nedprioriteres, fordi der hele tiden foregår andre projekter i værkstedet. Når du bruger mange timer i værkstedet, vil det dog gøre rigtig meget for din effektivitet og lyst til dine projekter, at det både fungerer pænt og praktisk.

Få hjælp til istandsættelsen af professionelle fagfolk

Trænger væggene i rummet til en malerpensel, men kniber det med at finde tid til det? Måske vil du langt hellere bruge din tid på noget andet? Det er der råd for. Ved at få professionel hjælp til malerarbejdet slipper du nemlig for at gøre det selv. Samtidig sikrer du dig at det bliver gjort ordentligt. Blandt andre kan du hente hjælp hos firmaet Cahba, som du trygt kan lade stå for malerarbejdet.

Du kan herudover også hente hjælp til Cahba gulvafslibning eller slibning af andet træ, hvis du har træoverflader, som du vil have til at se ud som ny. Fordelen ved at lade et firma som Cahba udføre arbejdet, er, at det netop bliver udført af folk, som er eksperter i det. Det vil du tydeligt kunne se i udførelsen og kvaliteten af resultatet.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Få rodet væk

For mange ting i værkstedet kan rigtig ofte være med til at gøre rummet uoverskueligt at være i. Det kan fjerne din motivation til at færdiggøre dit projekt, hvis der i forvejen er mange ufærdige projekter, gammelt værktøj og ting, du ikke bruger. Ved at rydde ud i de ting, som du alligevel ikke bruger, vil rummet både komme til at fremstå større og mere overskueligt.

Under oprydningen kan det være en god ide at tænke over, hvilke ting du ikke har brugt det seneste år. På den måde finder du ud af, om du har noget i værkstedet, som er nyttigt for dig i en anden tid på året, eller om det i virkeligheden har lagt det samme sted og samlet støv i flere år.  

Lav et system og gør værkstedet effektivt

Ved at give dine ting faste pladser i rummet, får du skabt en struktur, som gør det lettere for dig at finde det du skal bruge til dine projekter. Et system, hvor hvert værktøj og redskab har sin egen plads, gør det lettere at overskue værkstedet. Samtidig vil det ofte spare dig for både tid og irritationer, når du skal bruge et bestemt stykke værktøj, at du ved hvor du kan finde det. Hvis man har været vant til at værktøjet ligger der, hvor man sidst har brugt det, kan det til tider være svært at overholde systemet.

For bedst muligt at kunne bevare systemet er det derfor en god ide at tænke praktisk, når systemet skal indrettes. Hvilket værktøj kommer du til at bruge sammen? Hvilken plads skal det have? Ved at stille dig selv spørgsmål til værktøjets formål, kan du gøre rummet så effektivt som muligt. 

Reklameblok:

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk