Gik helt amok på lille Smart-bil: Sur mand hoppede i havnen

Foto: presse-fotos.dk

Natten til fredag udspillede der sig noget af et drama på havnen i Hirtshals. Det gik blandt andet ud over en Smart.


Natten til fredag løb temperamentet af med mand på havnen i Hirtshals. B.T skriver, at Nordjyllands Politi kl. 02.11 fik et kald, om at en mand gik rundt på havnen i byen.

Her gik han ifølge politiet rundt og slog om sig. Det gik blandt andet ud over flere biler. En Smart For Two fik i den grad nogle slag. Men også betjentene stod for skud, da politiet nåede frem til havnen.

LÆS OGSÅ: BRØLER: Der er problemer med nyt fartbump til 1 mio. kr

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Da vi møder virker han psykisk uligevægtig og slår begge betjente i ansigtet, hvorefter han hopper ned på nogle både og videre ned i vandet, siger Jesper Sørensen, vagtchef hos Nordjyllands Politi, til avisen.

Af samme grund måtte en redningsbåd tilkaldes, så manden kunne fiskes op igen. Han blev herefter for en sikkerheds skyld kørt en tur på sygehus for at blive tilset. I sammen opbæring blev den sure mand sigtet for vold mod betjentene.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Foto: presse-fotos.dk
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk