Reklame:

Giannini 350 GP4: Fiat 500 på steroider

Den Fiat 500 – du gerne vil eje – har 350 hestekræfter og firehjulstræk

Fiats egen topmodel af den lille Fiat 500, Abarth, er en rimelig cool sag. Men ved siden af Giannini 350 GP4 blegner selv den kraftigste 695 Biposto.

Bilen her er godt nok baseret på en Fiat 500, men er alt andet end din kærestes accessory på fire hjul med tre cylindre og blød kaleche i rød.  Motoren er en heftigt pumpet sag ydende – som navnet antyder – 350 hestekræfter.

Reklame:


Endnu er der intet officelt bekræftet angående hvilken type det er, men flere internationale medier spekulerer i, at der kan være tale om den firecylindrede doneret fra Alfa Romeo 4C. Denne samme som lå i den tidligere 350 GP4.

LÆS OGSÅ: ER 350 HK IKKE VILDT NOK? DENNE ABARTH 500 HAR 404 HYPPER

Hvad navnet på den iltre Fiat også sladrer om, er bilens permanente firehjulstræk. Hvilket adskiller bilen fra den ‘almindelige’ GP, der er baghjulstrukket. Sæt det sammen med et vildt bredt bodykit, og 350 GP4 ligner en bil klar til halsbrækkende hastigheder. Både lige ud og i svingkombinationer.

Bilen ligner heller ikke noget, som har en vægt af betydning. Mange karosseridele inklusive den enorme diffuser er nemlig udført i fjerlet kulfiber. Alt sammen væsentligt for de aerodynamiske præstationer når det uden tvivl kommer til at gå særdeles hurtigt i den lille italiener.

Giannini Automobili har endnu løftet sløret for prisen, men kunder kan godt begynde at grave dybt i lommerne alligevel. Giannini 350 GP4 forventes nemlig at lande i et prisleje, der er noget over de 150.000 euro, som den baghjulstrukne GP’er koster. Av!

MEN FED VOGN – SE 350 GP4 I GALLERIET HERUNDER


Reklame: