“German Bunny” – så bred kan den nye BMW M4 blive


Det er endnu kun en idé skabt i en computer, men vi siger: Sæt i produktion, tak!

Den nye BMW M4 glider bestemt ikke lige let ned hele vejen rundt i bilmiljøet. Det er især fronten, der hos nogle giver synkebesvær.

Kritikken er aftermarked-producenterne dog ikke sene til at gribe. Altså for at rette op på, selvfølgelig. En af de helt store spillere, Prior Design, har allerede været ude med flere bud på, hvordan M4’eren kosmetisk kan laves om.

Og nu melder endnu flere sig i det kor. Alligevel har forslaget fra BradBuilds en lidt anden kant – en bred kant. Hele vejen fra Japan
Inspirationen er nemlig tydeligt hentet i Japan, hvor firmaer som Liberty Walk og RAUH-Welt Begriff i mange år har haft succes med at bygge monsterbredemaskiner ud af alt Dodge Charger over Lamborghini’er til diverse Porsche-modeller.

LÆS OGSÅ: DAMN! Her eksploderer GT-R-dæk med 327 km/t

Hvad angår den nye M-Bimmer, spurgte BradBuilds sine følgere, hvordan de helst så M4’eren tage sig ud. Og det er der altså kommet dette meget grønne, mega brede resultat ud af.

Nu kender vi ikke BradBuilds inderste tanker om ‘projektet’. Men sådan en sænkning omnår man kun med en luftundervogn. Og læg så i øvrigt mærke til at selv de bredeste overfenders kun lige akkurat dækker toppen af den enormt brede hjulmontering.

Japaner-looket er dog ikke det eneste, designeren har kunnet få ud af den nye G82 M4. Det er også blevet til et bud på, hvordan bilen kunne tage sig ud som camper. Ja, camper. Altså ligesom du kan indrette din Volkswagen Transporter for at spare noget af afgiften.. what?!

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billederne af den brede Bimmer.Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk