Genopstår den? Honda bekræfter S2000-prototype

Honda

Tokyo Auto Salon er altid spændende – men 2020 bliver noget særligt for Honda-fans

Honda kommer til 2020-udgaven af Tokyo Auto Salon med to helt specielle biler. Og særligt den ene er godt nyt til alle, der har drømt om en efterfølger til roadsteren S2000.

For at fejre modellens 20. år tager fabrikken nemlig en S2000 med på den kæmpe biludstilling. Prototypen vil bære præg af kundernes feedback og idéer, siger Honda.

Det betyder bl.a. en redesignet front med større kølergrill og tonet forlygter. Også spejle og fælgene er gjort mørke. Det ved vi, fordi Honda selv har frigivet ét enkelt billede af prototypen.

ÅRETS JULEGAVE: SPAR 40% PÅ BILLETTEN TIL AUTO SHOW – KLIK HER!

Udover de førnævnte ændringer kan vi se et par røde skålsæder. Honda siger også, at man har ofret en ny undervogn på prototypen. Om der også er ændringer under hjelmen på den to-liters VTEC-motor, er der intet ude om.

Det må vi vente til selve showet med at få afgjort. Også om det så rent faktisk betyder, at S2000 vender tilbage. Uanset hvad kan nuværende S2000-ejere godt glæde sig.

Skulle det ikke blive til en hel bil, så har Honda nemlig for vane at sætte gang i produktionen af de prototype-dele, fabrikken præsenterer offentligheden for.

Og vi bliver i Hondas historiske modelprogram. For med til TAS 2020 tager fabrikken også ‘Civic Cyber Night Japan Cruiser’. Det lange navn dækker over en fortolkning af den første generation af Civic Type R. EK-9-modellen. Civc’en beholder sine oprindelige designlinjer, men bliver gjort en del bredere.

Forkofangeren bliver mere aggressiv at se på. Det samme gør forlygterne og fælgemonteringen. Kigger man godt efter, kan en hækspoiler også anes.

Vores råd? Hold øje med TAS 2020 – om end ikke andet så for Hondas stand.

 


Reklame: