General Motors: Så cool kunne Cadillac have været

Der findes et hav af biler som aldrig bliver til mere end computertegninger. Og det er en skam. Heldigvis lader General Motors nogle af dem få et liv på Instagram.


Der findes en helt særlig Instagram-profil. Okay, der findes flere. Men er du til biler, bør du tjekke “generalmotorsdesign” ud. Her løfter amerikanske General Motors nemlig sløret for nogle af de konceptbiler som aldrig blev til noget.

Tidligere har man blandt andet ladet Chevrolet viste, hvordan den nuværende Camaro-platform kunne have taget sig ud. Altså hvis fabrikkens folk havde fået lov at bygge den ellers dødfødte Z/28-prototype. Et monster med 6,6-liters V8’er og mere end 500 hestekræfter. Men den blev altså ikke til noget, fordi General Motors gik konkurs i 2009.

Samme skæbne overgik Cadillac, som kom op med dette vilde koncept. Præcis hvornår oplyses ikke på Instagram. Men bilens former antyder en Audi R8-konkurrent, og den bil kom frem i 2006.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk