Gaderæs endte helt galt – bil røg i havn

Natten til søndag kørte to unge mænd udover havnekanten i Struer. Politiet kalder det ‘held’, at de to stadig er i live

Natten til søndag endte et ulovligt gaderæs mellem to biler i området omkring Struer Havn helt galt. Den ene af bilerne fortsatte nemlig direkte udover havnekanten, flippede rundt på taget og sank mod bunden, det skriver Eb.dk

Først da bilen nåede havnebunden fem meter nede, lykkedes det bilens passagere – den 24-årige fører og hans 18-årige passager – at slippe ud. De sad begge fastspændt i bilen.

Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Simon Skelkjær vurderer, at en åbent vindue meget vel kan have reddet begge mænds liv.


LÆS OGSÅ: Politiet mistænkte gaderæs – uddelte 45 bøder i Haderslev

– Det er utroligt heldigt, at de kom ud med livet i behold. Det er nok den åbenstående rude, der gjorde, at de ikke druknede derinde, siger han ifølge Ekstra Bladet.

Dykkere i vandet
Politiet modtager anmeldelsen sent lørdag aften. Men da man når frem til stedet, er kun den 18-årige passager til at få fat på. Det er efterfølgende lykkedes politiet at finde frem til ejeren, der kommer fra lokalområdet.

De bankede ganske enkelt på ved mandens hjemmeadresse, hvor man ifølge vagtchefen observerede, at ‘der var meget vådt’ i opgangen.

Begge mænd slap uskadt fra ulykken. Efterfølgende havde beredskabsstyrelsen dykkere i vandet, som kunne konstatere, at der ikke var andre i bilen.

Politiet har endnu ikke rejst en sigtelse, men oplyser overfor Ekstra Bladet, at det er muligt, man sigter føreren for at overtræde færdselsloven.

Bilen ligger fortsat på havnebunden og vil først blive bjerget i næste uge. Præcist hvorfor bilen med de to mænd i fortsatte ud over havnekanten er uvist.

 


Reklame: