G-Powers Porsche er den første med 800 hestekræfter


Turbo S er ikke den vildeste 911’er i Porsches program. Men det kan tyske G-Power hurtigt lave om på.

Der er både en GT3 og en GT3 RS foran Turbo S. Altså i Porsches eget program. Men ingen af dem har 800 hestekræfter. Det har en Turbo S da heller ikke. Hvis det skal foregå inden for Porsche egne vægge.

Men tør du overgive den fabriksnye Turbo S til de tyske tunere hos G-Power, får du en bil med – ja, 800 hestekræfter og 950 Nm retur. Til sammenligning har fabriksbilen GT3 RS ‘bare’ 520 hestekræfter og 470 Nm.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og skal vi være helt ærlige, kan du faktisk slet ikke få den model mere. Den seneste GT3 RS udgik nemlig af produktionen i Zuffenhausen i 2019. Det måske vildeste ved G-Power-bilen er, at den bare skal bruge 2,5 sekunder på at gå fra 0-100 km/t. Endnu vildere er det, at den går fra 100 til 200 km/t på mindre end 5 sekunder.

Den dårlige nyhed? I Danmark koster en Turbo S fra 3,48 mio. kr., når afgiften er betalt. Og så kommer G-Power-ombygningen oveni.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk