G-Power pumper 820 hestekræfter ud af BMW M8

G-Power har begået det, man vil bedst kan kalde et forsøg på at få en superbil ud af en flyder.

Spørgsmålet er, om det er for meget, når G-Power trimmer BMW M8 og M8 Competition. En ting er i hvert fald sikkert – den tyske super-GT har fået seriøse overarme.

Sådan forholdt det sig med 600 hestekræfter ab fabrik godt nok i forvejen, men mere vil selvfølgelig altid have mere. Vi begynder ikke med det helt store brag dog – G-Power har nemlig doseret M8-tuningen.

Første trin er ren og skær motorstyring. Alligevel er det lykkedes den tyske tuner at åbne softwaren til imponerende 720 hestekræfter og 850 newtonmeter. For nogle M8-kunder er det bare ikke nok.


Til dem kombinerer G-Power software med nye downpipes og sportskatalysatorer – så er resultatet 770 hestekræfter og 930 newtonmeter. Men der er mere endnu.

LÆS OGSÅ: Alex’ Peugeot 207 af kulfiber lyder som Formula-ræser

For til de, der tør, gemmer G-Power på noget af et finalenummer. Tunerne har nemlig formået at hente hele 820 hestekræfter og 1.000 newtonmeter i “stage 3″-programmet. Det kan lade sig gøre, fordi man udover motorstyringen og et udstødningssystem i titanium også har skiftet ud i de dobbelte turboer på den store V8’er.

Desværre har G-Power ikke sagt noget om, hvor hurtig deres M8 rykker ud af starthullerne. Men det går nok ikke langsomt.

Intet er selvfølgelig komplet uden tunernes Hurricane RR-hjul 21”. Så det krydsede vi selvfølgelig også af på ordresedlen… Hvis vi nogensinde kom i nærheden af sådan én.

KLIK ‘NÆSTE SIDE’ OG SE BILLEDERNE AF BÆSTET HERUNDER


Reklame: