Vildeste G-Power C63 AMG nogensinde – 800 hk og 1.000 Nm

Tidligere på året fik C-Klassen et facelift – men spørg du G-Power er der stadig masser af liv i den ældre udgave af Mercer’en

Nuvel, 510 hestekræfter og 710 newtonmeter ikke ligefrem kaldes halvhjertet arbejde. Men har du først set specifikationerne på en G-Power-optimeret C63 S, virker det lidt som om, at AMG kun gjorde jobbet halvt færdigt på fabrikken i Affalterbach.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Lige denne C-Klasse er så også G-Powers vildeste Mercedes til dato, hvilket bare gøre tallene endnu mere imponerende. Med deres Hurricane RR-motoropgradering er det lykkedes tunerne at lokke 800 hestekræfter og 1.000 newtonmeter ud af den fire-liters V8’er med turbotryk.

LÆS OGSÅ: Kan en tunet Golf 3 sætte en McLaren 570S på plads?

På papiret betyder det, at ikke engang McLarens gadegodkendte banevåben ‘Senna’ med sine 800 hestekræfter og 800 newtonmeter helt kan være med her.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Tilbage til den G-Power optimerede udgave af en i forvejen tunet C-klasse så kommer de mange ekstra muskler af en ny motorstyrring, større turboer samt lettere smedet stempler. Mens en ny indsugning og high air flow-filtre skaber friere gennemgang i det rustfrie udstødningsystem.

LÆS OGSÅ: For syvende gang i streg – her er verdens mest værdifulde bilmærke

Det har dog krævet en forstærkning af automatgearkassen, hvis syv trin ellers ville gøre alt for at flå bilens indmad i smadder.

For at andre ikke skal forveksle G-Power-kundes C63 med en almindelig C63, kan bilen pakkes ind i camouflagefolie og stå på 20″ smedet aluminumsfælge med bagdæk i en 285/30-montering.

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk