G-Klassen her har 700 hestekræfter.. men den kan ikke klare lidt sand

Med samme vindmodstand som en mursten er 700 hestekræfter snart sagt minimummet for en G-Klasse.

Aerodynamik har Mercedes’ G-Klasse aldrig været kendt for. Tværtimod siger man, at den store SUV har samme vindmodstand som en mursten. Alligevel gør alverdens tunere en dyd ud af at tune modellen.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Her har tyske TIP Exclusive eksempelvis lagt lidt mere uden på den i forvejen fuldstændigt vanvittige Masterpice-pakke fra Brabus. Altså lidt mere kulfiber og lidt bredere skærme og så selvfølgelig en pokkers masse kulfiber ude som inde.

Under hjelmen har Brabus sørget for, at den 4-liters V8-motor med sine dobbelte turboer leverer 700 hestekræfter og 960 Nm. Fun fact: Bilen på billederne her er præcis den samme, som de tyske medier i april sidste år morede sig gevaldigt over.

Klokken 7 om morgen måtte redningsmandskab nemlig rykke ud for at trække den ellers så potente Mercer fri. Den – eller rettere manden bag rattet – havde nemlig kørt sig fast i noget sand på en strand i Hamborg. Redningsaktionen varede i næsten to timer, men det lykkedes at trække bilen fri, før tidevandet gjorde sit indtog. Det skriver bl.a. Bild.

Reklameblok:Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk