Fyret – Kevin Magnussen har fået ny kollega

Foto: Lat Image for Haas F1

Kevin Magnussen skal i 2023-sæsonen dele Haas-garagen med en anden tysker.

Haas har været sikker et godt stykke tid. Mick Schumacher skal ikke have lov at køre videre i 2023. I stedet bliver han afløst som makker til Kevin Magnussen af Aston Martin-reserveren Nico Hulkenberg. Det oplyser Haas i en pressemeddelelse.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Mick Schumacher udtaler sig ikke selv i pressemeddelelsen, der da også er ganske kortfattet. Hvad den unge tysker skal nu, er endnu ikke på plads. Men angiveligt skulle Mercedes være lun på at engagere ham som reservekører, fordi Daniel Ricciardo har sagt nej tak.

LÆS OGSÅ: Derfor blev Schumacher fyret

Hvor lang en kontrakt den 35-årige tysker har fået, kommer Haas ikke ind på. Men det ligger fast, at det er Hulkenbergs 181 Formel 1-løb og 585 point for hold som Force India, Sauber, Renault, Racing Point og Aston Martin der har givet ham sædet ved siden af danske Kevin Magnussen.

Reklameblok:Hulkenberg kommer dog også til Haas med en kedelig rekord. Han er nemlig den Formel 1-kører, der har kørt flest løb uden at nå en podieplacering. Det gjorde Kevin Magnussen allerede i sit første løb helt tilbage i 2014.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk