Furious 7 var den mest fejlfyldte film i 2015


Furious 7 løb tidligere i år med rekorden for den hurtigst indtjene film nogensinde, da filmen solgte biografbilletter til en værdi af én millard kroner på blot 19 dage i forbindelse med præmieren. Nu trækker Furious 7 endnu en rekord i land, om end det er en knapt så spændende én af slagsen.

I løbet af den 132 minutter lange spilletid optræder ikke mindre end 41 graverende fejl, hvilket er rekord for filmåret 2015, oplyser internetdatabasen moviemistakes.com. Vi skal langt ned i antallet af fejl før nummer to, Jurassic World, dukker op på listen med 33 fejl. Herefter følger Matt Damons “The Martian” med 21 svipsere på en tredje plads og James Bond-filmen “Spectre” inkasserer med 16 fejl en fjedre plads på den famøse liste.

HUSK julegaven: Tegn abonnement på 3 måneder af Boosted Magazine for bare 99 kr. Klik her!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Af de 41 fejl ses blandt andet biler, der veksler mellem at have mørktonede ruder og ikke at have det. Ikke så alvorligt vil du måske mene, men det bliver værre endnu. I flere scener skifter Brian O’ Conner alias den nu afdøde Paul Walker mellem at have lukkede og åben skjorte mellem klip i den samme scene. En fejl, der optræder flere gange i løbet af filmen. En anden fejl begås, da karakteren agenten Mr. Nobody snakker om belgisk øl helt uden at bevæge munden. Helt galt går det dog for Furious 7 i de hæsblæsende actionscener.

I scenen hvor Walker sidder i sin Minivan foran sit hus, der eksploderer i et sandt inferno af flammer på ægte Hollywood-manér, sker der absolut intet med de omkringliggende huse, selvom trykbølgen i virkelighedens verden skulle have knust hver en rude i samtlige af disse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk