Fremtidens Dodge-ejere må IKKE tune deres biler

Lige nu er Charger Daytona SRT kun et koncept. Men det er sådan, Dodge ser muskelbilens elektriske fremtid.

I hvert fald ikke af andre end Dodge selv.

Dodge fremtid er for længst lagt fast. Amerikanerne vil meget snart kun producere elbiler. Og så vil de i øvrigt ikke have, at du selv gør noget ved det efterfølge Det fortæller mærkets administrerende direktør Tim Kuniskis til Carscoops.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Årsagen er ifølge direktøren, at Dodge vil sikre, at bilerne tunes ‘korrekt’. Dodge vil for fremtiden som i dag ikke have noget mod, at ejerne eksempelvis sætter andre hjul på deres biler.

Men ønsker man sig flere hestekræfter, kan det kun gå én vej. Nemlig gennem Dodge’ netværk af autoriserede forhandlere og værksteder. Kuniskis er dog heller ikke bleg for at indrømme, at Dodge udelukker bilisterne selv og tredjeparts-værksteder for at arbejde nok.

Elbiler kræver nemlig et minimum af vedligeholdelse. Men den smule, der alligevel er, vil mærket holde for sig selv. At det i fremtiden kun er Dodge-forhandlere, som kan tune mærkets biler, skal opveje tabet af service-opgaver på værkstederne.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk