Fotovogn blitzer over 200 bilister på samme sted

Arkivfoto: presse-fotos.dk

For bilister på stribe blev det en rigtig træls weekend. De kørte nemlig for stærkt, der hvor Østjyllands Politi blitzer allerflest. 

Østjyske Motorvej tæt på tilkørsel 46 ved Hinnerup er en rigtig god forretning for statskassen. I weekenden kunne Østjyllands Politi med en fotovogn da også understrege, at kredsen blitzer flest bilister lige der.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

245 bilister kørte lørdag nemlig alt for hurtigt på strækning, hvor politiet skovler penge ind. Dog er der ‘bare’ tale om bøder i langt de fleste tilfælde. Faktisk kørte bare én bilist så stærkt, at vedkommende står til et klip.

– Der skal en hastighed på 144 kilometer i timen eller over, før man får et klip i kørekortet på en strækning, hvor man må køre 110 kilometer i timen.

– Det er generelt på motorvejen, at vi desværre ser, at der er for mange, som kører for stærkt, siger Jakob Christiansen, der er kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi, til TV2 Østjylland.

Reklameblok: 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk