Fostla tuner monsterbred AMG GT S til 650 hk

Det kan synes svært at forbedre bilen, Mercedes selv kalder ‘sportscar at its finest’ – Fostla har gjort et megabredt forsøg på AMG GT/GT S

Tunerspecalisterne Fortsla.de har slået muskler sammen med Prior Design, der er nemlig 50 megabrede Mercedes AMG GT/GT S’ere på vej ud på den europæriske asfalt.

Under det enorme kit fra Prior har tunerne fra Hannover lagt en ‘Stage 2’-opgradering af den fireliters biturbo-V8’er. Det inkluderer et sæt downpipes fra PP Performance, men er der også 650 hestekræfter og 800 newtonmeter, som skal tæmmes med højrefoden.

LÆS OGSÅ: Verdens dyreste VW Boble har kørt 37 kilometer på 54 år

Det er 140 hypper mere end GT S’erens fabriksopgivelser. Og så er der stadig 65 styk tilovers i overhalingen af den mest potente, det grønne bæst – AMG GT-R. Som en yderliger stikpiller til AMG i Affalterbach kalder Prior Design bodykittet for PD700GTR og givet den mørkegrønne foliering navnet Malachite Green.

KW-gevind sørger for at der lige er plads nok til at gå fri af asfalten, mens H&R-spacere presser de enorme, todelte ADV.1-aluruller helt til det yderste af monsterbrede skærmkanter.

Spørgsmålet er så bare – Bæstet AMG GT-R eller uhyret fra Fostla/Prior?

Klik frem og tilbage på pilene