Forhandler vil have millioner for bil, der ikke er produceret endnu


Bugatti ved godt, hvad de vil have for deres biler. En japansk forhandler vil bare have endnu mere. Og det endda for en bil, som ikke engang findes endnu. 

Da Bugatti præsenterede Centodieci-modellen på Pebble Beach tilbage i 2019, kom nyheden med et iøjnefaldende prisskilt på 8 millioner euro (før afgifter). Og ja, det er mange penge. Men nu vil en bilforhandler i Tokyo sælge en Centodieci videre for yderligere 4,5 millioner euro. Eller sådan cirka 12,5 millioner euro i alt.

Med den dagsaktuelle vekselkurs er det 93,03 millioner danske kroner. Det er bare lige ét problem (ud over prisen, selvfølgelig). Bilen eksisterer slet ikke. Den bliver først bygget næste år. Og faktisk skal den leveres til en kunde i Italien. En kunde som åbenbart ikke vil have bilen alligevel..

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Centodieci, som betyder 110 på italiensk, og modellen hylder ikke alene 90’er-ikonet EB110. Den fejrer også Bugattis 110 års jubilæum virksomhedens grundlæggelse. Og selvom bilen skal minde om et stykke historie, bruger den Bugattis nuværende monster af en W16-motor. Den yder 1.600 hestekræfter. Hvilket betyder en 0-100 km/t-tid bare på 2,4 sekunder. Tophastigheden er elektronisk begrænset til 380 km/t. Kun…

LÆS OGSÅ: Politikere vil give dovne elbil-ejere bøder

Bugatti, eller rettere Bugatti-Rimac, er lige nu ved at gemmenføre det sidste testarbejde på prototypen, som skal være udgangspunktet for de 10 produktionsklare biler. Alle biler er solgt. Eller næsten. For der er jo tydeligvis én, som ikke vil have sin bil alligevel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk