Ford siger farvel til populær model

Endnu en Ford-model takker af. Efter 46 år er Fiesta’ens dage talte.


Hvis du ikke selv har eller har haft én, så kender du sikkert en Fiesta-ejer. Men nu kan det altså meget vel være slut for modellen. Det skriver Auto Express.

Mediet mener at vide, at Ford allerede har taget beslutningen, og at det blot er et spørgsmål om dage, før mærket fortæller, at Fiestaens dage er talte. Der skulle endda allerede være sat dato på.

Senest i midten af 2023 stopper Ford Fiesta-samlebåndet som lige nu spytter biler ud på fabrikken i Köln. På fabrikken har man bygget Fiesta’er siden 1976. Men det er altså snart slut, fabrikken skal nemlig omdannes til udelukkende at producere elbiler, lyder det.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Fords europæiske afdeling hører bestemt ikke til i den mere sentimentale del af bilindustrien. I sommer kom det frem, at også Focus-modellen snart er fortid. Mondeo, der i 1993 afløste Sierra’eren, fik allerede allerede kniven tilbage i marts i år.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk