UPS: Ford malede Mustang lyserød ved en fejl

Heldigvis var der tale om en prototype af Mustang Mach-E og ikke en bil på vej ud til en kunde.


Fejl sker. Også i bilindustrien. På Fords fabrik i Cuautitlan i Mexico blev der begået noget af et ‘fuck up’ i malerafdelingen. Nogen glemte nemlig at tømme en malersprøjte for hvid grunder, da en Mustang Mach-E-prototype skulle males.

Resultatet blev, at bilen blev meget mere pink, end den nærmest candy-røde Red Clearcoat-lakering som bilen egentlig skulle have haft. Billederne af svipseren blev efterfølgende lagt på Facebook af Alexis Aguilar Gomez, der var hyret ind som supervisor på prototype-projektet i 2020.

LÆS OGSÅ: Ny EU-lov på vej: der skal fartbegrænser i ALLE nye biler

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Til Carscoops fortæller Gomez, at det ikke var første gang, bilen blev malet. Men det var første gang, man løb ind i fejlen. For at tjekke kvaliteten af malingen var Mach-E’eren i forvejen malet tre gange. Altså før den blev pink…

I sit Facebook-opslag forklarer Gomez selv, at han er vild med farven. Men hvad synes du? Bør tyggegummi-lyserød være standardfarve hos Ford?.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk