Ford inviterer til Le Mans i Kødbyen


Skal du heller ikke til Le Mans i weekenden? Så er det godt, at Ford kan give dig lidt af ræserstemningen i det franske på dansk jord!

LÆS OGSÅ: SE LE MANS SAFETY CAR REDDE SIG SELV I EPISK DRIFT

I Kødbyen, København V, inviterer Ford nemlig til Le Mans-dage i weekenden. Det er gratis at komme ind, og fra klokken 10.00 tændes storskærmen med signal direkte til Frankrig og det legendariske 24-timers løb.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
boosted_nytbanner

MARKERER TILBAGEVENDEN
For 50 år siden var Ford en dominererne og hurtig skikkeles rundt på Circuit De La Sarthe, og i 2016 er det op til den nye Ford GT at genoptage trofæ-jagten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det vil Ford Danmark gerne være med til at fejre, hvorfor både den kommende weekendens lørdag og søndag står på Le Mans-arrangement i Kødbyen. Kom og oplev Jason Watts bæst af en twinturbo Ford GT med 850 hestekræfter.

LÆS OGSÅ: 15 BILER + EN TURBO SELV EN MEKANIKER MÅ OPGIVE

Tag venner med, snup et par Virtual Reality-briller  og drøn på rundt på Circuit De La Sarthe. Weekendens hurtigste tid vinder en gokart-tur for fire personer. Du kan selvfølgelig også bare nyde de mange timers ræs, som Ford smider op på storskærm i Kødbyen.

Arrangementet foregår: Lørdag d. 18. juni kl. 10:00-20:00 & Søndag d. 19. juni kl. 10:00-16:00 – find begivenheden på Facebook lige her

Ford er klar til 24 timers ræs i Frankrig med dette +600 hestes monster
Ford er klar til 24 timers ræs i Frankrig med dette +600 hestes monster
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk